Відгуки

4.9
48 відгуків

Дрезден, Дона, “Мамо, я їду на заробітки в Німеччину 🇩🇪”. Якщо починати,то тільки так. Пам’ятаю мамині сльози,дідове ранкове “Гутен морген” 😆, багато людей, які чекають на автобус,хлопця,що до всіх підходив, здоровкався і сказав до мами “Ти тоже їдеш? 😆” Я вже тоді подумала,що сумно не буде. 👌Далі коротко про головне:приїзд, заселення, три дні відпочинку, черешня, німці,”Цу кляйн”, “Шайзе”, Дрезден,батраки 😎 Підйом о 3 ночі, “задовбала та черешня, а потім і вишня , але ладно”. Синя довга футболка,” жидівка” 🤫, Зіггі🇩🇪💜, 🚐”течик”. Десь там промайнула ота межа між”я хочу вже додому” і “я не їду з Німеччини😭”. Знала, що цей пост я напишу, коли приїду додому,коли вже буде кінець батрацького життя(хоча, 🤫я так не думаю).Ця поїздка мала дві різні сторони свого призначення, але я отримала певний життєвий досвід, хороших друзів, надіюсь, 😊і” ввиділа м трохи того світу” 🌏. Позначати батраків не буду, але знайте що вже сумую за батрацьким життям 🦄🇩🇪🇺🇦
Ну і,звісно,дякую @mavista_study за цю можливість. ❤️

Леся
Серпень 21, 2019

Цього літа , завдяки компанії mavista мала можливість 2,5 місяці жити в Німеччині. Я не тільки заробила достатньо грошей але і зустріла нових друзів. У Німеччині в мене був конфлікт з роботодавцем але вони допомогли все вирішити . Я дуже вдячна за таку можливість , все було дуже організовано . Я мала можливість подорожувати , куштувати різні страви, покращити не тільки німецьку, але і англійську мови . Жодного разу не пошкодувала, що ризикнула)

Олександра
Серпень 21, 2019

Best holidays ever.
Это самое яркое лето. Я познакомилась с замечательными людьми, попробовала много всяких новых вкусняшек, повидала места невиданной красоты. Я научилась использовать баварский акцент и теперь точно знаю как называть магазин EDEKA. Я увидела столько улыбок и искренней доброты. Я просто в восторге от того что Мюнхен принял меня в такие тёплые объятия и хотя бывало мокро и сыро, я не о погоде. Спасибо @mavista_study за такие крутые возможности. Не знаю кто как, но я довольна. Ни капли сожаления и сомнений в том что я всё делаю правильно. Я так чувствую.

Вікторія
Серпень 21, 2019

З компанією Мавіста я почав співпрацю ще з самого мені здається її заснування. І поїздок в мене було не мало бо вибір практик і роботи в них великий. До мене часто писали люди цікавились що собою представляє ця фірма і єдине що я завжди всім казав ця фірма з найкращих. Чому ? Тому що вас відвезуть на місце практики, зустрінуть і поселять за вас переживають дзвонять і пишуть вам. Ви відчуваєте себе цінною людиною для них. На рахунок роботи я можу сказати що фірма завжди буде за вас. Якщо якісь у вас проблеми чи з здоров’ям чи не має можливості продовжити практику чи проблеми на самій роботі то вони вам поможуть і вирішять любу проблему. Чи варто їхати ? Я б сказав дуже варто, оскільки ви побачите прекрасну країну, зустрінете безліч людей і відчуєте яке це справжнє Німецьке пиво 😁. І хочу додати що я дуже задоволений співпрацею з компанією Мавіста і раджу вам хочаб раз пережити ці моменти і ці не забуті враження від прогулянок по вуличках Німеччини чи по скелям Саксонії і по прекрасній набережній Дрездена. Всім щасти і користуйтесь можливостями оскільки вони в нашому житті не даються так часто.

Тарас
Серпень 6, 2019

Всім привіт. Я студент ХДАУ. Мені пощастило поїхати через компанію Mavista вже вдруге, організацією дуже задоволений. Перший раз працював в цеху. Другий поїхав на полуницю в господарство Spooshof, що неподалік Дюссельдорфу, у місці Кемпен. Українці в господарстві перший раз, але фермер був нами дуже задоволений. Деяких навіть хоче бачити на наступний сезон. Для людей які приїхали заробити, роботи дуже багато, обов’язково потрібно пам’ятати що вся робота на полі важка, і до цього треба бути готовим. Взагалі робота в господарстві мені була дуже приємна, я задоволений і роботою і заробітком в цілому. Для тих хто ще думає, їдьте, не марнуйте свій студенський час, отримайте нові враження, знайомства, та непоганий заробіток. Дякую кампанії Mavista!

Андрій
Серпень 6, 2019

Всім привіт. Цього літа я завдяки компанії mavista поїхала на роботу в Німеччину. І я жодного разу не пошкодувала. Робота чудова, дружній колектив. Сусіди в будинку в нас теж дуже хороші. Минулих вихідних були в Мюнхені і запланували ще багато поїздок. Тому, якщо ще хтось вагається, чи їхати на роботу, то я вам раджу їхати. Найкраще літо вам гарантовано😊

Настя
Серпень 5, 2019

Якщо ти студент і не маєш бажання  провести своє літо в дома, а хочеш щось цікаве та наймовірне тоді тобі  обов’язково протрібно звернутись до компанії МАВІСТА!!! Усі необхідні документи, місце роботи, проживання- вони організують все.   Я працюю офіціантом у італійському ресторані у місті Дрезден. Це супер можливість удосконалити мову, познайомитись з багатьма новими людьми та побачити багато цікавого. Тому поки ти ще думаєш чи варто їхати, а ми вже проводимо свої незабутні канікули у Німеччині😉😏

Яна
Серпень 5, 2019

Мене звати Богдан. Навчаюся у ЛНАУ, де мені компанія мавіста допомогла поїхати за кордон а саме в Німеччину. Я не шкодую що не поїхав і хочеться сказати велике дякую цій компанії, мені все дуже сподобалося а особливо ставлення до мене, відповідальність, допомога коли вона була потрібною. Словом ця компанія дуже хороша, і я через кілька днів їду знову в Німеччину і знову ж таки дякуючи компанії Мавіста. Хочу звернутися до тих хто вагається: не вагайтеся! Є можливість поїхати – їдьте!! Компанія Мавіста вам в цьому допоможе.))

Богдан
Серпень 5, 2019

Задоволений поїздкою, робота була чудова, проживання також на хорошому рівні, працівники компанії привітні та відзивчиві і готові йти на зустріч. Вдячний за можливість побувати у Німеччині !)

Мар’ян
Серпень 5, 2019

Дякую компанії Mavista за підбір вакансії, в мене вона дуже класна, я всім задоволена. Хороші роботодавці, працівники, робота не дуже важка, житло та харчування – супер! Є можливість подорожувати по Баварії, і не тільки, а також покращити німецьку. Mavista – компанія надійна, з документами, квитками, страхівкою все буде гаразд, тож можете сміло співпрацювати з Mavista)

Соломія
Серпень 5, 2019

Привіт всім ! Я працюю через компанію “Mavista”неподалік міста Дрезден друге літо поспіль. Робота полягає у зборі ягід (черешня і вишня ). Умови проживання хороші живимо у п’ятьох з друзями в кімнаті . Зарплату і аванс видають вчасно все як прописано у договорі! Під час практики відвідав декілька цікавих місць ! Всім студентам однозначно рекомендую їхати через цю компанію це буде незабутній досвід для кожного)))

Олег
Серпень 5, 2019

Всім привіт, мене звуть Олександр, я навчаюсь у ХДАУ, на третьому курсі мені випала можливість поїхати за кордон. Компанія Мавіста допомогла мені з вибором вакансії та відправила мене в Німеччину , протягом всього часу який я знаходився за кордоном, ми працювали, відпочивали та подорожували гарною країною. В Дрездені нас зустрів куратор Олексій, він нам допоміг добратися до гуртожитку, розповів всі робочі та життєві аспекти, за що ми йому дуже вдячні. Наша робота полягала в сортуванні яблук. Робота фізично не важка, працювали ми 7-8 годин в день, після закінчення зміни ми ходили в магазин, та займалися своїми справами. Після закінчення терміну практики я дуже не хотів їхати додому. Цієї осені я планую знову поїхати за кордон через компанію Мавіста. І якщо ти ще вагаєшся чи варто їхати в незнайому країну, то я як людина яка навіть не знала німецької мови раджу тобі їхати прямо зараз і не вагатись.

Олександр
Серпень 1, 2019

Дякую компанії Mavista за можливість побувати в Німеччині, познайомитися з новими людьми, а головне покращити свою німецьку. Студентам, які бажають спробувати щось нове і вірять в свої сили, рекомендую звернутись до цієї фірми, а все інше вони зроблять за вас.

Ірина
Серпень 1, 2019

Усім привіт✋
Хочу поділитися враженнями від поїздки у Німеччину через компанію Мавіста .Це дуже гарна можливість заробити не малу суму грошей ,підтягнути рівень німецької ,відвідати багато цікавих місць та познайомитися з надзвичайно цікавими людьми.
Я разом із моєю подругою працювали офіціантами в готелі неподалік від Мюнхена ,робота була не важкою,колектив дружній та розуміючий ,харчування та проживання на вищому рівні.
Тому хочу подякувати Мавісті за чудові проведені літні дні у затишному німецькому містечку😊😊😊,а Вам не втрачати такої можливості ,бо це справді круто!!!

Христина
Липень 26, 2019

Провести ціле своє літо за кордоном,мати можливість відвідати цікаві місця і при цьому ще й добре заробити – це просто мрія кожного студента,але завдяки Мавісті вона стає реальністю.Мене завжди приваблювала Німеччина,її культура та чіткість у всьому,саме тому я вступила на німецьку філологію.Можливість практики у цій країні стала для мене чудовим шансом покращити свою німецьку.Я поїхала із своєю одногрупницею на ваканцію у ресторан при готелі.У нас зручний графік,дружній колектив,велика і затишна кімната (вона знаходиться у готелі ,тому це дуже зручно)+інтернет і харчування на вищому рівні. У вихідні ми ,зазвичай, подорожуємо(вже відвідали Мюнхен і маленькі містечка поблизу Емсінга,наступні вихідні плануємо поїхати в Нюрберг). Я дуже задоволена цією поїздкою і дуже вдячна Мавісті за таке літо і постійну підтримку)* Я жалію тільки про те, що час летить дуже швидко, тому моя порада:”Не гайте його, відкидайте всі страхи і беріть майбутнє у свої руки .”)😉

Ірина
Липень 26, 2019

Привіт всім!Був у Німеччині вже в друге через компанію “MAVISTA”.Хочу залишити свій відгук.Був неподалік міста Регенсбург.Працював у фермера на тракторі.Моя робота полягала в перевезенні продукції з поля до цеху.Робота не тяжка,але бажано знати німецьку мову. Умови проживання гарні,жили у двох в кімнаті. Зарплатню давали вчасно та як зазначено в договорі. Я вдячний компанії “MAVISTA”за гарну організацію і підтримку,за чітку роботу працівників.Отже всім рекомендую їхати через Мавісту ,це буде незабутній досвід для кожного!

Олег
Липень 22, 2019

Всім доброго дня, хотів би поділитись враженнями з поїздки на практику через компанію Mavista. Їду на практику уже не перший рік, дуже задоволений і тим що можна пройти практику, і тим що можна заробити не малу суму грошей. Уся організація продумана злагоджена і чітка. Приїхали у німеччину нас швидко забрали до місця проживання, за це велике дякую нашому провіднику Олексію. Були у колег і проблеми з здоров‘ям які швидко вирішувались завдяки допомозі Олексія
Робота в цілому не важка, працювали старанно, до роботи ходили 15 хвилин. Навіть не замітили як пройшли три місяці і вже час їхати додому.
Обидві мої поїздки мені дуже сподобались тим що все надійно продумано, і все це доступно для студентів. Дякую вам MAVISTA!!!

Ваня
Липень 20, 2019

Всім привіт, мене звати Віталій. Я студент 3 курсу аграрного університету. Мавіста виповнила мої моії і сподівання. Я вам дуже вдячний. Якщо хочете багато ємоцій від подорожі то не вагайтеся і пишіть, не бійтеся сто відсотків тут все на професіональному рівні. Заробити грошей не питання !? Та щей і як багато за такий короткий час нетяжкої роботи. Ви найкращі
Буду їхати цієї осені знову.)

Віталій
Липень 19, 2019

Цієї весни проходив виробничу практику в Німеччині. Взагалі кажучи, це безцінний досвід для будь якого студента. Набути професійний розвиток та знання. Побачити культурний та економічний розвиток Европи, до якого нам треба прагнути, та брати приклад. Для кожного студента, рекомендую скористатися цією нагодою, та відвідати Німеччину.

Олександр
Липень 19, 2019

Їздила 2 рази через цю компанію. Загалом, все сподобалося. Є свої плюси та свої мінуси.
Я працювала в містечку Трендельбург на позиції хаускіппінг та допомога в ресторані. Робота була відносно складною, але цікавою: нові знайомства, покращення німецької. До речі, німецьку все ж таки знати, на мою думку, бажано. Але знання англійської теж може бути достатньо. Перейду одразу до плюсів та мінусів.
Плюси:
– представники компанії досить гарно пояснюють все (особливо це стосується маршруту);
– майже завжди є адекватна комунікація між роботодавцем та працівниками, тобто студент має змогу дізнатися все, що цікавить.
– вакансії пояснені лаконічно;
– квитки компанія сама обирає, це впринципі спрощує життя студенту;
– вже на території Німеччини ніхто на призволяще не кидає, працівники допоможуть;
– коли ми опинилися з подругою в місті без можливого подальшого пересування до кінцевого місця призначення (невелике містечко), то компанія допомогла нам залишитись у готелі, перечекати, та тоді пояснювала як рухатися далі.
– компанія намагається підвбрати під студента якомога кращу вакансію, яка підходитиме йому чи їй
– в разі форс мажору, можна у вайбері зателефонувати навіть Олексію (один з працівників компанї Мавіста)
– пишуть та радять, що треба взяти з собою. Це дуже важливо
Мінуси:
– квитки до Німеччини обирають не дуже вигідні для студента; шукали з дівчатами квитки самостійно, аби глянути приблизну ціну і знайшли набагато дешевше. Але це радше вийняток з правила)
– мене дуже пізно попередили про виїзд. 31 травня сказали, що 1го червня їду. Це дуже гнітить, враховуючи те, що я не живу у Львові.

Насправді плюсів є ще багато, але важко їх перерахувати, коли вже приїжджаєш додому. Загалом, враження хороші. Звертатимуся ще до Мавісти, якщо буде бажання поїхати в Німеччину)

Анна
Липень 19, 2019

Вже три роки співпрацюю із командою професіоналів mavista)
І кожного разу я залишався задоволений роботою і вдячний дівчатам із мавісти за те,що вони дають молодим людям таку чудову можливість , поїхати на закордонну практику))

Назарій
Липень 19, 2019

Всім привіт. Хочу розповісти вам про свою поїздку в Німеччину. Я студент 2 курсу навчаюся у Львові за допомогою Мавісти в Німеччині вдруге. Приїхав сюди з групою студентів 24 людини. Знаходиться господарство поблизу міста Дрезден. Спочатку ми збирали полуницю приблизно місяць зараз збираємо малину. Оплата праці в нас від виробітку. Тобто в місяць я зможу тут заробити близько 1200-1600 євро. Спочатку робота здавалася дуже тяжка, але потім всі хотіли працювати більше і більше. Господарство знаходиться досить далеко від житла, тому кожен ранок нас відвозять машинами на роботу. Умови проживання досить хороші 4 людини в кімнаті, спільна кухня. В Німеччині дуже цікаво, ми часто їздимо в Дрезден гуляємо. Часто їздимо в магазин для цього нам дають машину. В кінці роботи плануємо поїхати в Прагу на екскурсію. Вцілому поїздкою дуже задоволений робота не найлегша але оплачується добре. Компанія Мавіста виконує всю свою роботу дуже добре завжди на зв’язку та готова допомогти з будь-якими питаннями.

Богдан
Липень 19, 2019

Добрий день. Нагода поїхати в Німеччину через студентську службу працевлаштування “Мавісту” випала мені на 3-му курсі, коли представники компанії завітали до нас в університет. Вони дуже відповідально відносилися до питання документів та зробили все чітко до запланованого часу. По прибуті в Німеччину нас зустрів куратор, та відвіз до гуртожитку. Умови проживання були гарні, на 12-13 чоловік ми мали 2 пральні машини, 2 душові (1 чоловіча, 1 жіноча, з трьома кабінками у кожній) , велику кухню в якій був посуд, 4 електрочайники та декілька електроплит. При вїзді в кімнатах було чисто й охайно, гуртожиток справно отоплювався (на дворі був лютий). На наступний день куратор відвів та познайомив нас з нашим робочим місцем, разом з начальником цеху вони провели нам екскурсію так розповіли основні наші завдання на робочий час. Працювали ми по 8 годин на день в сортувальних цехах поблизу міста Дрезден, нам було необхідно проводити сортування яблук стоячи на конвейері. Робота була не складною, трохи не звично було десь першу неділю, але потім ми влились в темп і весь наступний час робота була легкою справою. Вільний час ми проводили по різному, після роботи готували їсти, пили смачнюче німецьке пиво та відпочивали, а на вихідних вибиралися в місто, та дивились на Дрезден, його прекрасну архітектуру та місцеві шаурмешні (кебабниці). В цілому я залишився дуже задоволенний поїздкою, оскільки вона дала змогу, по перше- добре заробити, а по друге- подивитися на ту саму Європу, її побут та її людей. В ближайший час надіюсь знова поїхати у Німеччину і знову завдяки компанії Мавіста.

Данило
Липень 18, 2019

Вперше мені випала нагода поїхати на практику закордон завдяки компанії Mavista і я ні капельки не розчарувалась. Все організовано до найменших дрібниць, дуже приємні консультанти, які з радістю допомагають у всіх питаннях))) Вдячна @mavista_study за гарну ваканцію, де мала можливість познайомитись з чудовими людьми, здобути хороший досвід, побачити світ. Я досі переповнена емоціями від поїздки і часто охоплює ностальгія за тим часам. Їдьте – це реально незабутньо!

Софія
Травень 2, 2019

Їхала цієї зими на роботу в Баварію. Сервіс компанії сподобався, в складних ситуаціях завжди допомагали ☺️☺️. Умови праці просто чудові, привітний роботодавець та хороші співробітники 🤩. Також сподобалися подорожі, природа та нові враження 😋😀

Оксана
Березень 15, 2019

Дуже сподобалося з Вами співпрацювати. Сервіс та послуги найвищого рівня. Компанія надає повністю всю інформацію та підтримує контакт постійно. Також допомагає повністю оформити весь пакет документів, що набагато спрощує життя клієнтові. Щодо персоналу, то всі ввічливі та люб’язні, в будь-який момент готові допомогти. Все дуже якісно, тому раджу всім 100%!

Анна
Березень 11, 2019

Моя поїздка завершилася і я дуже нею задоволена. Отже, коротко про неї: я працювала в місті Ландсберг в Макдональдсі. Термін поїздки з 14 грудня до 1 березня. Суть роботи: обслуговування людей, прийом замовлень на касі та на драйві (для машин), складання замовлень, робота в залі, прибирання. Темп швидкий , але ти швидко до нього звикаєш. Умови проживання були дуже добрі, усе комфортно і затишно. Ми жили в приватному будинку. В період роботи їздили в Мюнхен, гуляли в центрі Ландсберга, дуже гарне місто, були на Amersee. Плюси: покращила свій рівень мови, побачила культуру Баварії, багато нових знайомств. Мінусів як таких не має. Компанія Мавіста допомогла в усьому: оформлення документів, замовлення квитків, зустріли і провели нас, дуже вдячна всім працівникам.

Vasylyna
Березень 4, 2019

Я зараз перебуваю в Німеччині, в прекрасному місті Гановер і працюю в одному з найкращих готелів міста. Неможливо передати свої враження словами. Люди які тут працюють просто насичують тебе позитивом, завжди усміхнені і готові в усьому допомогти. Ніхто і ніколи не робить різниці між корінними жителями Німеччини та нами “практикантами з України”. У вільний від роботи час ми маємо змогу подорожувати та пізнавати щось нове для себе. Можливо хтось подумає,що це все пафос, але ви спробуйте. Mavista вам в цьому з радістю допоможе😉

Тетяна
Лютий 27, 2019

З компанією Mavista їздила перший раз. Дуже задоволена поїздкою. Мені допомогли оформити документи, все дуже швидко та організовано. Під час перебування в Німеччині в мене була можливість багато подорожувати, а також підзаробити 💶. З Мавістою можна розраховувати на постійну допомогу та підтримку, починаючи від вибору вакансії і закінчуюючи супроводом вже в Німеччині. Тому всім рекомендую😊

Діана
Лютий 22, 2019

Цього року отримала можливість провести свої зимові канікули з користю в одному з найпрекрасніших місць Німеччини.
Я надзвичайно вдячна Вам Mavista за таку можливість і вашу люб’язність і комунікабельність ,ви надзвичайні .
Зараз можу сказати точно що я щаслива тому що потрапила в неймовірний колектив ,всі надзвичайно дружні та готові допомогти тобі в будь яку хвилину. А ще у вільний від роботи час я маю змогу подорожувати та досліджувати прекрасні куточки Німеччини .
Отже, без жодних сумнівів рекомендую Mavista❤

Олеся
Січень 3, 2019

Цієї осені мав змогу поїхати на роботу в Німеччину,завдяки допомозі Mavista. Хочу подякувати персоналу,який там працює,що допоміг мені оформити усі необхідні документи,а також незабутні подорожі та екскурсії. Дякую Mavista за гарно проведений час та нових друзів.

Коля
Грудень 29, 2018

Влітку їздили в Німеччину завдяки допомозі Мавісти. Що можу сказати про фірму, то це якісний сервіс найвищого рівня, персонал ввічливий та люб’язний, завжди готовий допомогти. Нам надали всю інформацію необхідну, допомогли оформити пакет документів. Щиро раджу всім звертатися тільки до них! Ми дуже вдячні Вам! Це було дійсно круто👍

Аня
Грудень 20, 2018

Цього літа їздив в Німеччину за допомогою компанії Мавіста. Дуже сподобалося заробив хороші гроші, відвідав цікаві міста. Рекомендую їхати тільки через компанію Мавіста.

Богдан
Грудень 13, 2018

Цього літа їздив на практику в Німеччину завдяки компанії “Мавіста”. Дуже задоволений, багато чого дізнався для себе нового. Впевнено можу сказати що це не остання поїздка.

Ігор
Грудень 3, 2018

Я дуже задовена поїздкою. Під час практики відвідали багато цікавих місць. Крім того набули самореалізацію і впевненість у власних силах; набуття знайомств, не тільки особистих, але й професійних, які можуть виявитися дуже корисними в майбутньому. Щодо умов проживання і заробітку, все задовільняло. Якщо ще випаде така нагода обов’язково поїду!

Таміла
Листопад 26, 2018

Я дуже задоволений поїздкою як на перший раз, було дуже класно і весело,не поганий досвід, не забутні враження і досить не поганий заробіток  для студента.Рекомендую вашу організацію, не варто боятися їхати в Німеччину, це взагалі  цікаві переживання, все організовано.Планую їхати ще в Німеччину.

Олександр
Листопад 21, 2018

Побував від компанії “Мавіста” за кордоном на практиці не раз. Враження від практики тільки позитивні. Це нові знайомства, досвід роботи, пізнання нової культури. Доводилося інколи попрацювати нелегко, але все знаходилось нові сили і мотивація до праці через хороші умови, винагороду, мікроклімат та хороших господарів. Вперше доволі вагався поїхати але все ж таки коли наважився, то до сих пір не жалію і дуже задоволений Вашою програмою. Однозначно рекомендую

Василь
Листопад 18, 2018

Я дуже задоволений поїздкою, це було незабутньо, цікаво і великий досвід для мене, тому що я вперше їхав за кордон. Вдячний Вам за надану можливість в такій поїздці !!! Ви робите добру і корисну справу для всіх студентів !!! Їхати до Німеччини зовсім не страшно, як це мені здавалося, а дуже навіть цікаво. Обов’язково варто спробувати!!! =)

Петро
Листопад 14, 2018

Цього літа випала нагода попрацювати за кордоном в Німеччині. За рекомендацією друзів обрав Мавісту як посередник працевлаштування. Неймовірні враження від поїздки, та ще й хороші гроші можна заробити. Всім рекомендую

Максим
Листопад 14, 2018

Не перший раз був за кордоном завдяки компанії Мавіста і дуже вдячний їм за організацію і підтримку в любій ситуації, а також рекомендую тим хто вагається, все на вищому рівні, немає ніяких проблем, як би не компанія Мавіста я сумніваюсь щоб побував в тих країнах і в таких визначних місцях) так що Рекомендую👆😊

Мартин
Листопад 13, 2018

Цього літа отримав змогу поїхати на роботу в Німеччину. В цьому мені допомогла Mavista. Робота була не важкою, платили досить добре, жили в хороших умовах , мали багато вільного часу , часто ходили грати футбол або їздили гуляти по Дрездені, також знайшов багато нових друзів. Час пройшов дуже скоро і не замітно. Звичайно скучаю за цими днями. Надіюсь отримаю ще змогу поїхати в Німеччину. Дякую Mavista за це чудове літо 😊

Юрій
Листопад 13, 2018

Мені з друзями довелось побувати за кордоном, де ми пройшли практику, побували у визначних місцях дрездена, і получили незабутні емоції та враження. І все це завдяки Mavista. Організація на вищому рівні, чітка робота працівників компанії, залишає про Mavista тільки хороші враження

Ваня
Листопад 11, 2018

Цього літа мені пощастило поїхати в Німеччину, в цьому мені допомогла Mavista. Загалом все було класно, ми жили у чудовому гуртожитку, з усіма умовами, навіть не очікував що все так добре буде з ним. Платили ми за нього 10 євро, але ця ціна цілком відповідала умовам і тому як ми заробляли. Робота для мене не була важкою, ми збирали черешні і вишні. Мали багато вільного часу, в 3 год ми вже були в гуртожитку, могли робити що хотіли. Часто ходили на міні поле, яке там було, можна було бігати скільки хочеш і коли захочеш. Також знайшов нових друзів з якими ще й досі регулярно спілкуюся. Отже всім рекомендую їхати, це буде незабутній досвід для кожного 😉

Тарас
Листопад 10, 2018

Минулого літа я з дівчиною з мого університету завдяки «Мавіста» познайомились з стоматологом, який запросив на практику. Ми були в кількох клініках, проводили стоматологічні маніпуляції, вчились, подорожували на вихідних. Були в Амстердамі та Берліні (безкоштовно;)). Жили в приймаючій сім‘ї, яка дуже добре до нас відносилась. Завели нові знайомства, набрались багато хороших вражень та великої мотивації на майбутнє))

Іра
Листопад 10, 2018

Все було класно. Особливо компанія. Дякую Мавіста за такий досвід та враження)

Олег
Листопад 10, 2018

Mavista це: Найкраща служба праце- влаштування, Найкращі вакансії за кордоном. Завдяки вам студенти мають можливість гарно підзаробити і подорожувати європою, а також отримують багато нових знайомств і емоцій. Всім рекомендую!!!

Володимир
Листопад 10, 2018

Привіт. Мав можливість перебувати 3 рази на практиці у Німеччині. Під час практики основне завдання працювати, набувати нових навиків, порівнювати способи ведення господарства. Ну і звичайно яка ж практика без відпочинку. Побував у двох частинах Німеччини …східна це міста Дрездені , Берліні, і західа околиці Мюнстера і прилеглих міст. Кожна практика породжує багато знайомства, і звичайно нових друзів… Перебуваючи закордоном потрібно всіма силами вчити і намагатися зрозуміти іноземну мову. Якщо є чітка мета з вивченням мови моя порада перш за все піти на курси щоб розуміти самі елементарні речі, принципи складання речень. Усім бажаю хорошого дня і не встрачайте час)))

Waßel
Листопад 10, 2018

Не перший раз користуюсь послугами Мавісти, завжди все організовано, продумано і злагоджено ,Мавіста це не тільки можливість побувати закордоном, але й можливість підзаробити не маленькі гроші, набратись хорошого досвіду і побачити світ! Рекомендую послуги цієї компанії!!! Завжди веселі і приємні працівники, які тебе проконсультують і підберуть тобі вакансію!

Іван
Листопад 10, 2018