fbpx Відгуки
Головна/Відгуки

Відгуки

Нам важливо, щоб ви прийняли виважене рішення під час вибору наших послуг. Ми зібрали для вас чесні думки клієнтів MAVISTA - так ви зможете оцінити всі плюси та мінуси та знайдете відповіді на питання, що вас хвилюють.

  • Кількість оцінок: 63
Маріанна
5
Добрий день, працюю зараз на вакансії 0222 «збирання полуниці» від компанії Мавіста. З приводу роботи в цілому мене все влаштовує але я попала на поганий сезон бо в Німеччині постійні дощі і збирати полуницю іноді не можемо. Але хочу висловити свою вдячність менеджеру Дарині за те, що дала гарну консультацію,допомогла з підбором вакансії, з оформленням необхідних документів, відповіла на всі мої запитання.
Та допомагала впродовж всього часу поки я знаходжусь в Німеччині.

2024-07-10 10:16:47
Софія
5
Доброго дня! Я працюю в Макдональдсі в Німеччині, дуже хорошу вакансію запропонувала мені компанія Мавіста) Сподобалося співпрацювати з менеджерами, які відповідали за різні питання/проблеми😊. В основному мала звʼязок з менеджером Анастасією, дуже ввічливою та чуйною людиною, яка допомагала з різними питаннями, а в мене їх було дуже багато😁 Трохи затягнулося з документами, але це тому, що мало бути все офіційно, що мені теж подобається. Знайшли хорошого перевізника, який допомагав з багажем та ще й справді переживав за комфорт пасажирів. Тому поїздкою в Німеччину я задоволена!
2024-04-30 11:12:35
Надія
4
Наразі я працюю в готелі в Ніхаймі. Робота мені подобається, я працюю на сніданках. В мої обов'язки входить приготувати сніданок, красиво засервірувати буфет, обслуговувати гостей під час сніданку і після його закінчення все прибрати. Заробітня плата в мене стала -1300€. Проживання чудове, адже це номер готелю. Харчування також є. З мінусів - бос китаєць.
При оформленні документів і взагалі поїздки я співпрацювала з менеджером Мирославою. Вона чудово проінформувала мене, завжди допомагала в різних ситуаціях і давала корисні поради. Дуже дякую за вашу співпрацю, ви хороший спеціаліст.)
2024-04-18 17:37:47
Тетяна
5
Введіть ваш відгук Повертала податки з допомогою компанії Мавіста. Податки буди повернуті в зазначений термін. Особливо вдячна менеджеру Олесі, яка професійно, ввічливо і відповідально підійшла до мого питання!!! Менеджер Олеся компетентна в усіх питаннях. Рекомендую звертатися до Олесі.
2024-04-03 10:27:29
Олена
5
Добрий день. Працювати в Нiмеччинi менi сподобалось. Це була моя перша робота в цiй краiнi. Без знання мови було спочатку важко морально але потiм все було добре, бо коллектив дуже гарний. Вони менi постiйно допомогали. Ставлення шефа до працiвникiв дуже гарне, дружне. Вони нiби одна сiмя. Також i мене постiйно запитували чи все в мене добре. В останнiй день роботи шеф-повар ресторану записав менi слова подяки за роботу украiнською мовою через программу i пiдключив до колонки, що було чути на весь ресторан. Це було дуже приемно i чутливо. Вони для мене теж стали дуже рiднi, майже як сiмя. Щиро дякую менеджеру Даринi за вакансiю, за допомогу i пiдтримку в усьому. Ви завжди були на звязку. Менi дуже сподобалось з Вами працювати. Думаю що i надалi ми теж продовжимо спiвпрацювати:)
2024-03-20 13:25:45
Христина
5
Дуже дякую компанії MAVISTA за надійні послуги . Я працювала в Німеччині в 2022 році , роботу знайшла пені саме ця компанія . Робота була легкою, а заробітки хорошими.
В 2023 році я разом з компанією подали заявку на повернення податків. Німецька податкова трохи довго працювала над поверненням , але менеджер Олеся не здавалась , і все д ми повернули мені їх. Дуже дякую, м-ру Олесі і всій компанії MAVISTA за отриманий досвід і кошти ❤️
2024-02-27 10:34:00
Віра
5
Доброго дня , я нещодавно повернулась з ваканції 0299 , хочу сказати що мені сподобалось , в мої обов'язки входило садити і пакувати саджанці, під час вільного часу вдалося зїздити в Дрезден і подивитися чудові , красиві місця .
Проживання було біля місця роботи і це мені подобалось непотрібно далеко добратися.
Для комфорту можу порадити з собою максимально зручне взуття)
2024-02-20 10:36:01
Олександра
5
Дуже дякую компанії за допомогу в поверненні податків з Німеччини, окреме дякую менеджеру Олесі за оперативність🥰
2024-02-07 18:26:38
Dayton
5
You probably saved us btw. Business without employees is a quick failure. The town now sees that we have ample staff and can attend more people. Thank you
2024-01-23 15:39:09
Chris
5
Your services have been wonderful and the people you have sent us have all been really good additions to the teams they join. I’m not sure how many staff you have provided us since our collaboration began back in August 2022. You have provided us several great candidates for our housekeeping department, one for our front desk one (soon to be two) for our Spa and we have the spouse of one of your ealiest recruits join us and he is working in our Maintenance department.
I will highly recommend you and the great people you have been able to provide us.

Thank you.
2024-01-23 15:35:38
Павел
5
Работал в питомнике растений, у немца, хороший адекватный человек попался, отношение ко мне хорошее было. Красавчик.... Зарплата хорошая, я доволен, как было указано в договоре так и платят
Очень доволен этой фирмой Mavista по трудоустройству)
Работают слаженно, четко, придерживаются обязательств что берут на себя.
И да, отдельное спасибо менеджеру Анне, хороший работник, во время выходит связь и помогает с вопросами что возникают. Было приятно с ней работать...🙂
Советую попробовать кто боится.
2024-01-16 18:39:53
Олеся
5
Була дуже рада співпрацювати з компанією Mavista.
Окремо хочу подякувати менеджеру Анастасії, яка була зі мною постійно на звʼязку.
Я їздила на вакансію 0135 «Збір фруктів».
В обовʼязки входило збирати полуницю, ожину, малину, порічки. Робота в цілому мені сподобалась.
Для робітників були надані комфортні житлові умови,кухня, санвузол. Все необхідне для нормального проживання.
Роботодавці дуже хороші та добрі люди.
Я працювала недалеко від міста Франкфурт, наше містечко було тихим та спокійним.
2023-12-18 17:56:10
Diana
5
Доброго дня) дуже задоволена послугами Mavista. Перший раз вирішила їхати за кордон, і прийняла рішення довіритись компанії Mavista, про що не пожалкувала! Вдячна менеджеру АНАСТАСІЇ, яка завжди швидко відповідала на мої 1000 питань, була ввічлива та віднайшла для мене вакансію з неймовірним колективом, в якому я відчуваю себе як вдома. Ще раз дякую за вашу роботу❤️‍🩹Рекомендую!
2023-12-07 11:14:05
Артем
5
Хочу дуже подякувати менеджеру Тамарі. Вона дуже відповідальна. Подяки немає меж. Завжди відповідала на питання в любий час дня і ночі. Завжди старалася допомогти. Своєю наполегливістю був дуже позитивний результат. Враження про Тамару тільки самі найкращі. Спілкуватися з нею це одна радість) А саме основне вона ніколи не здається і завжди все доводить до кінця! Я дуже задоволений, що мені допомогла Тамара, у мене до неї сильна довіра! Щиро дякую! Менеджер Тамара дуже відповідно віднеслася до проблеми і ввійшла в положення. Моя мама працювала через фірму Mavista поїхавши додому її пообіцяли пізніше виплатять 700€ приїхавши додому ця вся справа затягнулося на багато місяців вона не могла добити цих грошей все тягнулося дуже довго і нудно. Потом ми звернутися до Тамари розказали всю ситуацію вона за лічені дні все перевірила і взялася за роботу ми уже не надіялися, що можна було повернути гроші але завдяки Тамарі ми їх отримали! Все що тягнулося пів року Тамари вирішила проблему за дві неділі. Дуже її дякуємо! Це дійсно тільки завдяки її!
2023-11-09 22:15:01
Ірина
5
Щиро вдячна компанії MAVISTA за їхню роботу.
Звернулася до них за допомогою у відкритті візи в Канаду.Це наша перша співпраця і надіюсь,що не остання.
Окрема велика подяка менеджерам,які завжди були на зв’язку,якщо виникали якісь питання🤍
2023-09-19 14:52:59
Аліна
5
Скористались послугою від “Mavista” “відправлення паспорта в візовий центр на вклейку візи по програмі CUAET” у всьому допомагала та консультувала менеджер Єлизавета. Враження тільки найкращі, швидко оформили та надавали відповіді на всі запитання.
Дякую, Ви найкращі)
2023-08-22 11:03:28
Тетяна
4
Нещодавно їздлила на вакансію (робота в готелі) за студентською програмою. В основному працювала на кухні та прибирала в номерах. Дуже задоволена👍😊роботовець адекватний, привітний. Великий плюс— можливість подорожувати (була в Гамбурзі)
Дякую компанії Mavista та безпосердньо менеджеру Анастастасії за підбір вакансії💕🥰вона завжди була на зв'язку, відповідала на усі запитання👌Всім раджу
2023-08-21 12:34:09
Марія
5
Привіт. Зараз знаходжуся в Німеччині в Нижній Саксонії, працюю в теплиці. Це мій перший досвід роботи за кордоном. Сюди я поїхала завдяки співпраці з компанією " Mavista". Хочу подякувати менеджеру Мирославі, яка допомогла мені знайти цю вакансію. Дякую їй за професіоналізм та толерантне ставлення до клієнтів, завжди готова допомогти знайти відповіді на питання, які в мене виникали. Я працюю в теплиці з помідорами на обрізанні листя, декілька разів була на збиранні помідорів, декілька разів була на складі, зважувала та пакувала помідори, інколи відправляли працювати на квіти в іншу теплицю, коли були великі замовлення. На помідорах робочий час триває 8 годин, на квітах 8-10. Є дві перерви по пів години. Умови хороші для роботи, хоча робота фізично важка. Проживання в готелі з усіма зручностями, в кімнаті живуть 2 або 3 людини. Для отримання зарплати потрібно обов'язково відкрити рахунок у європейському банку, валютний рахунок в будь-якому українському банку не підходить.
2023-08-11 21:42:27
Валерія
5
Зверталась до Mavista з питанням відкриття візи в Канаду. Результатом задоволена, візу отримала навіть швидше, ніж очікувала. Менеджери постійно були на зв'язку та давали чіткі інструкції, тому я не хвилювалася, що щось піде не так. Роботою компанії цілком задоволена.
2023-06-27 13:31:43
Вікторія
5
Доброго дня, хочу залишити відгук на рахунок роботи менеджера Мирослави. Дуже приємна, завжди на зв’язку і відгукується протягом всьо періоду який я закордоном. Також цікавиться часто на рахунок роботи та життям в Німеччині. Приємно здивована і вдячна їй❤️
2023-06-19 17:00:48
Оксана Лінник
5
Працюю на вакансії 0570 "Помічник на кухні в ресторані" поблизу Бреге (острів Рюген). Графік роботи з 12:00 до 14:00, перерва, далі з 17:00 до 22.00. Один день вихідний: понеділок. В мої обов'язки входить: в першій половині дня - це нарізання овочів, підготовка салатів на вечір; з 17:00 ресторан відкривається, я прикрашаю та оформлюю страви на подачу, жарю картоплю фрі та гамбургери-шніцелі. Після 21.00 все прибираємо, миємо та витираємо посуд, залишаємо кухню в чистоті)) Робота відносно не важка, ресторан невеликий, але завжди багато людей. Проживаю через дорогу від роботи, це величезний +.
Роботодавець дуже добре відноситься, завжди на позитиві, дав мені велосипед. До моря їхати 5 хв, до магазину 3 хв. Тут неймовірно гарні краєвиди. Перший раз їхала в Німеччину і були страхи стосовно вакансії, адже хотіла більше в готелі працювати. Але менеджер Єлизавета порадила мені дану вакансію і я взагалі не жалію, так як потрапила до щирих та привітних німців)))
2023-06-17 16:01:27
Анастасія
5
Скористалась послугами Mavista вдруге та не розчарувалася.
Моїм менеджером була Мирослава, яка завжди була на звʼязку, консультувала та допомагала у різних ситуаціях. Дякую їй!
Працюю в італійському ресторані на барі. Роботою задоволена, житлом також, адже роботодавець забезпечив усім необхідним. Роботодавець дуже хороший, допомагає у будь-якій ситуації.
Загалом, рекомендую скористатися послугами Mavista.
2023-04-27 15:54:11
Анастасія
Таких подорожей під час канікул, та ще й зимових, можна бажати усім без виключення 😍 Компанія Mavista відкрила для мене Німеччину, в яку я згодом не змогла не закохатися ♥️Архітектура, приємні люди, мелодійна мова (грубість – явний стереотип), цікаві місця, різдвяний ярмарок та святкування Нового Року у неперевершеному Мюнхені – все це гармонійно поєднувалося з роботою в McDonald’s 🍔у невеличкому місті Вайльхайм.
Напевно, всі мріють побачити інсайдер відомого фаст фуду 🍟 і мені з подругою в цьому пощастило. «На роботу як на свято» 💃🏻Саме в такому настрої проходив кожен робочий день. За це я дуже вдячна дружньому колективу та керівництву, яке не перенавантажувало нас роботою та нагороджувало достатньою кількістю вихідних та навіть відпусткою 😄Але, на зарплаті це ніяк не відзначилось, бо з таким легким графіком можна заробити кругленьку суму💶
Жили ми шикарно, у величезному затишному будинку (McHaus) 🏠з колегами з різних країн, а тепер вже й друзями, з якими і досі підтримуємо зв’язок💌
Компанія Mavista зробила нашу поїздку безпечною та неперевершеною. Окреме величезне дякую хочу сказати менеджеру Юлії, яка підтримувала нас протягом усього періоду, приймаючи по 10 дзвінків на день. Точно можу сказати, що це перша, але не остання наша співпраця ♥️♥️♥️
2023-01-27 16:34:20
Уляна
5
Досить класний курс для тих, хто хоче їхати на вакансії у готелі та ресторани! Багато потрібноï лексики,зрозуміле пояснення граматики+ закріплення, на уроках з викладачем. Раніше,я боялась німецької,але насправді,не все так страшно,як здається:)
2023-03-21 10:22:35
Андрій
5
Пройшов курс з англійської на рівень Pre-intermediate. Я дуже задоволений, бо викладачка змотивувала мене не закинути навчання, а реально вчити. Цікаво подавався матеріал, ми багато практикували англійську в групі, тому радий, що вдалось так гарно покращити свій рівень. Буду всім рекомендувати вашу мовну школу
2023-03-21 10:18:33
Уляна
4
Досить класний курс для тих, хто хоче їхати на вакансії у готелі та ресторани! Багато потрібноï лексики,зрозуміле пояснення граматики+ закріплення, на уроках з викладачем. Раніше,я боялась німецької,але насправді,не все так страшно,як здається:)
2023-02-15 15:13:23
Андрій
4
Пройшов курс з англійської на рівень Pre-intermediate. Я дуже задоволений, бо викладачка змотивувала мене не закинути навчання, а реально вчити. Цікаво подавався матеріал, ми багато практикували англійську в групі, тому радий, що вдалось так гарно покращити свій рівень. Буду всім рекомендувати вашу мовну школу.
2023-02-24 15:13:00
Павло
5
Привіт, хочу подякувати вам за курс, все було коротко, чітко і без води, уроки зрозумiлi навiть для такого як я))) Проходив базовий курс з англійської, чекатиму додаткових курсів від ваших викладачів.
2023-02-24 15:12:31
Марія
5
Добрий день, займалася на курсі для початківців у групі. Мені дуже сподобалось. Чітко і цікаво викладено матеріал у відеоуроках. З вчителем опрацьовували уроки і закріплювали матеріал. Німецьку мову до початку курсу не вчила. Зараз читаю, маю поняття у граматиці. Велике дякую Лілії, підготовує різні цiкавi завдання.
2023-02-24 15:12:05
Анастасія
Хочу подякувати Вам за гарну працю,турботу. Що допомагаєте у вирішенні будь-яких питань.
За ваше тепле спілкування)) що напротязі всього часу ,питаєте про роботу))
Найкращі менеджери❤️❤️дякую що ви завжди відповідаєте на всі питання які виникають. Є змога подорожувати❤️❤️Менеджери вакінсії 0366
12.07.22 НАЙКРАЩІ❤️❤️❤️😘😘😘
Хочеться подякувати менеджеру Діані,коли була підгововка до виїзду,вона завжди вчасно відповідала,сама писала і виявляла турботу щоб все пройшло добре,допомагала в оформлені документів,а також із менеджера 0366 вирішували питання які виникали❤️❤️
2023-01-27 16:33:51
Маргарита
Їхала через цю компанію та саме під кураторством менеджера Юлії вже другий раз. Цього разу ваканція- розсадник рослин. Якістю обслуговування задоволена на всі мої питання були відповіді, документи були зроблені за короткий час. Керівництво відноситься з розумінням до кожного працівника, проблем з комунікацією не виникає. Моя робота полягає в тому, щоб збирати замовлення поки їде лента з коробками. Складнощів з самою роботою не виникає, все встигаєш робити, ніхто не підгоняє. Єдиний мінус, це те, що цілий день на ногах, не сидиш. Живу я в будинку на -1 поверсі в кімнаті на 4 людей. На поверсі є все необхідне для життя: душ, пральна машин, раковина, кухня з приладдям, вбиральня. Вдячна компанії за те, що допомогли сюди потрапити в короткий термін.
2023-01-27 16:33:05
Діана
Дякую компанії Mavista за таку чудову вакансію і можливість подорожувати. Окремо хочу подякувати менеджеру Діані, яка відповідала мені на всі мої запитання. Вакансія просто чудова! Проживання і їда повністю безкоштовна. Роботодавці чудові, ставлення до нас також. Робота взагалі не важка. Проживаємо 1 в кімнаті, де і працюємо. Зарплатня вчасно, але сказали в будь-який момент можуть перевести в інший готель з такими самими умовами. Уніформу надав роботодавець.
Суть роботи просто слідкувати за чистотою, деякі дівчата працюють на барі.
Дякую гарно!
2023-01-27 16:32:36
Олександр
Працював з одногрупником на програмі 0048 Теплиці та виробничий цех. Робота для витривалих та емоційно стійких людей.
В цілому поїздкою залишився задоволений, розраховував на гірше чесно кажучи. (Хоча в Германії був не перший раз і розумію скільки там можна заробляти).
Робота не з легких, графік тяжкий, працювати потрібно багато.
Але якщо звикші до роботи і емоційно загартовані то все буде супер.
Розрахували нас згідно контракту, навіть отримали ми більше за гарну роботу.
Звісно як і на кожній роботі є свої нюанси, але до всього можна підлаштуватися.
Так є кращі варіанти робіт і легші але я залишився поїздкою задоволений і мої очікування справдилися.
Порада тим хто їде, якщо готові працювати по 12-15 годин на добу їдьте і не вагайтесь, заплатять згідно контракту, не обманять
Моя порада тим хто готовий гарно працювати, якісно і швидк, а не скиглити чи відбувати час на роботі – краще їхати на вакансії де платять за виробіток.
Співпраця з Менеджером Мирославою була легкою і приємною, провели і проконсультували від початку і до кінця моєї поїздки, все що обіцяли і розповідали відповідало реальності.
Дякую.
2023-01-27 16:32:13
Анна
Менеджер Мирослава дуже відповідально ставиться до своєї роботи. Мені було працювати з Мирославою лише в радість. У мене це була перше поїздки до Німеччини, я задавала багато питань, але завжди отримувала відповідь. Я щаслива, що саме Мирослава допомагала мені зі збором документів❤ Неймовірно приємна та позитивна людина, яка може заспокоїти в кожній ситуації та допомогти з вирішенням💞 Менеджер Мирослава допомогла мені знайти роботу, де я відчувала себе щасливою, тому що колектив був найкращим🥰 Я неймовірно щаслива, що саме в такому місці працювала, і що саме так прекрасно відносилися, до мене там. Кожен мій колега завжди був привітним та неймовірно чуйним. Неймовірний професіоналізм на роботі колег, завжди допомагав мені. Люди обізнані в своїй справі на мільйон відсотків і допомагають порадами. Німецька мова теж не є проблемою, робота в полікультурній команді завжди мотивує вивчати нове, дізнаватися про інші культури та допомагати з вивченням мови.
2023-01-27 16:31:39
Андрій
Поехал я через компанию MAVISTA 4 раз и в этом все время мне помогает менеджер Диана❤️Отдельно ей благодарен за своевременные консультации.за максимально быстрее и точные ответы на мои вопросы и за простое человеческое понимание)))MAVISTA это наверное одна не с многих а может даже и одна единственная компания которая может предоставить вам работу котора вам по душе а не одну вакансию на которую вы поедете потому что не будет выбора)Сейчас на нахожусь на вакансии «0174 – Птичья Ферма».Вакансия отличная)Руководство тоже очень хорошее😉Работа не сложная и учитывая то что я не знаю немецкого а работаю только с немцами а они не знают английского то нет никаких проблем что бы объяснить друг другу что либо. Я тут работаю 60 дней без выходных с тем что можно брать выходной когда тебе нужно но в этом тут не кто не нуждается потому что с той работой которую выполняем мы особо и не устаём) Условия жилья достаточно хорошие.Все что надо для жизни присутствует и в хорошем состоянии.Душ,ванная,стиральная машина,вайфай(который есть так же везде на работе),холодильники,нормальная кухня и спальня,все это есть))В квартире тепло)Ну и ещё раз хочу сказать спасибо компании MAVISTA и Диане за предоставленную такую возможность по работать в удовольствие и с пользой☺️❤️
2023-01-24 08:47:04
Вікторія
4
Доброго дня!
Скористалась послугами Мавіста і вакансією 0299 «Розсадник рослин» я задоволена, менеджер Діана завжди була на зв’язку і є компетентна!
Робота не важка, ідеально для дівчини! Ставлення роботодавця теж чудове, іде на контакт і вирішує, по можливості, всі наші проблеми.
Графік у не сезон : 7:00-16:00 (дві перерви по 30 хв) з понеділка по п‘ятницю.
Рекомендації при поїздці на дану вакансію:
Бажано взяти теплий одяг, якщо їдете у холодну пору і зручне взуття (кросівки, наприклад, було б краще, якби на грубій підошві)
Карточку із коштами, щоб мати можливість купити квиток онлайн, якщо їдете із пересадками
Сім карточку із роумінгом (хоча б мінімальним)
Приблизно 300€ євро з собою на початок
Якщо є водійські права, то беріть із собою
2022-12-14 10:43:56
Рома
Доброго дня , хочу подякувати фірмі Мавіста за те що ви є , я нещодавно повернувся з вакансії 0230 Робота в розсаднику , і повністю задоволений цією поїздкою ❤️Дуже хороше ставлення роботодавця до працівників , чудова атмосфера на роботі , дуже хороші люди ) Робота часом важка но з хорошою компанією проходила незамітно , жильйо теж непогане , в кімнаті проживали по двоє , є хороша кухня , душ, і всі удобства . Якщо чесно взагалі не хотілося повертатися додому 😿 Надіюсь наступного разу потрапити на це місце . Як для першого разу виїзду за кордом мене все задовільнило , навіть більше ніж я розраховував . Всім буду рекомендувати вашу фірму . Ви СУПЕР ❤️
Окрема подяка менеджеру Мирославі за підтримку та турботу , якби не вона незнаю як чи потрапи в би на таку хорошу вакансію . І зарплатою я більш ніж задоволений . ДЯКУЮ 🥰
2023-01-23 15:30:49
Залиште ваш відгук

    Оцініть нашу роботу
    12345